Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 283 днів. За цей час ми опублікували 23536 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах
Фото: Artūrs Ķipsts / Unsplash

22 квітня Рига запустила «снігові квитки»: тобто надала дозвіл водіям автомобілів користуватися громадським транспортом безкоштовно в дні сильної негоди, повідомляє Eng.LSM.lv.

Чимало водіїв уже встигли замінити зимову гуму на літню, однак із понеділка Латвію замело снігом. Щоб автомобілісти не наражали себе та інших на небезпеку, їх вирішили заохотити пересідати на міський транспорт.

«Сніговий квиток» не є спеціальним документом: право на безкоштовний проїзд дає свідоцтво про реєстрацію легкового автомобіля або технічний паспорт. Його не потрібно пред’являти водію — лише контролерам.

Водійські права при собі також мати не обов’язково. Сама по собі наявність техпаспорта свідчить про те, що автомобіль зараз не на дорозі.

Видання повідомляє, що така акція від муніципалітету діяла принаймні у понеділок та вівторок.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button