Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 10 років та 5 днів. За цей час ми опублікували 24107 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах
Укриття у Сінгапурі. Фото: mustsharenews.com

Національна Спілка Архітекторів України заявила, що спроєктовані за новими ДБНами укриття не зможуть витримати прямого влучання та передбачені на занадто велику кількість людей. Водночас інформація про їхнє розташування повинна містити точні GPS дані, що може використовуватися Росією для наведення цілей під час обстрілів.

За словами представників спілки, нова ДБН містить потенційні ризики для безпеки людей. Таку інформацію представили на конференції про безпеку укриттів.

Під час конференції спікери розповідали про міжнародних досвід спорудження укриттів, зокрема у таких країнах як Сінгапур, Ізраїль і США. За результатами обговорення створили лист з рекомендаціями внесення змін до ДБН.

Укриття в Ізраїлі. Фото: theguardian.com

Нещодавно «Хмарочос» розповідав, що за два роки Київ не збудував жодного обіцяного укриття для шкіл.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button