Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 298 днів. За цей час ми опублікували 23640 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Будівництво Подільського мосту біля Русанівських садів у травні триватиме цілодобово, повідомляє Департамент транспортної інфраструктури КМДА.

Облаштовують прямий проїзд із мосту в напрямку вулиці Оноре де Бальзака та будують тунель під залізничними коліями поблизу залізничної станції «Райдужний».

Траса Подільського мостового переходу перетинається з залізничними коліями, відповідно фахівці працюватимуть у «вікна», які надає «Укрзалізниця».

«Департамент транспортної інфраструктури перепрошує за тимчасові незручності та шум, який може турбувати мешканців сусідніх із будівництвом будинків під час комендантської години», — йдеться у повідомленні.

На відео транспортного оглядача Павла Авдокушина видно, що Подільський міст проходитиме буквально в кількох метрах від приватних будинків на Русанівських садах.

Споруджувати Подільський міст почали у 1993 році. Будівництво неодноразово зупинялося і продовжувалося. У 2017 році проєкт мосту став об’єктом дослідження німецьких фахівців як приклад невдалого будівництва. Кличко обіцяв добудувати його ще під час передвиборчої кампанії-2014, й потім регулярно анонсував відкриття руху «до кінця року».

Коли у грудні 2023-го нарешті відкрили проїзд мостом — для одного автобусу, — мер порадив скептикам «шукати інші приводи для маніпуляцій».

Сполучення Подолу з Русанівкою — це лише перший етап будівництва. За задумом, мостом пролягатиме лінія метро на Троєщину.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button