Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 308 днів. За цей час ми опублікували 23704 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Фестиваль сучасної електронної музики «Стрічка» відбудеться 18-19 травня у Стрічкоткацькій фабриці. Тема цьогорічного заходу – «Уламки». На фестивалі працюватиме фудкорт і куточок з продажем мерчу.

Графік роботи:

  • субота 18 травня:  16:00 – 22:30
  • неділя 19 травня  9:00 – 22.30

Традиційно фестиваль займатиме більшість простору Стрічкоткацької фабрики, яка стала осередком сучасної музичної та клубної культури: на її території працюють п’ять незалежних нічних закладів, зокрема «Клоузер», «Отель» та «Мезанін». Завдяки такому розташуванню фестиваль матиме сім окремих музичних майданчиків, об’єднаних у єдиний простір зі щільною та зручною структурою переходів між локаціями.

Кожна з семи сцен фестивалю представить окрему музичну концепцію:

  • Dvir – головна сцена, де будується масивна візуальна інсталяція і відбудуться найбільші концерти
  • 3-d Floor – техно-майданчик
  • Mezzanine – майданчик сучасного диско
  • Otel’ – майданчик експериментальної танцювальної музики
  • Closer та «Лісний Причал» – майданчики хаус-музики
  • Garden – майданчик ембієнту та медитативної музики, розташований у саду

Цього року список артистів складається з приблизно 50 імен, десять з яких – іноземні гості. Деякі з них: всесвітньовідомий ісландський електронний музикант Ben Frost – лайв; активна діячка міжнародної техно-спільноти Vân Anh – діджей-сет; досвідчені представники сучасної нідерландської танцювальної сцени Eversines та Marie K – лайв і діджей-сет; французький мультижанровий музикант Rouge Mecanique – концерт; норвезька дослідниця позажанрової танцювальної музики Charlotte Benediks – діджей-сет; італійська діджейка Enrica Falqui; німецький електронний музикант івокаліст André Baum – концерт.

Серед українських артистів виступатимуть: мультидисциплінарний проєкт з тридцятирічною історією Foa Hoka – театралізований музичний перформанс; тандем електронного музиканта і барабанщика та джазового трубача Si Process & Dennis Adu – концерт; представники темної та агресивної електроніки The Against – концерт; майстер мультижанрових музичних перформансів Ницо Потворно – концерт; майстер слова та представник незалежної хіп-хоп сцени Jocki Druce.

У межах теми «Уламки» на фестивалі представлять свої інсталяції відомі українські художники сучасного мистецтва Олексій Сай, Саша Долгий, Влад Плисецький та Максим Побережский (BLCK BOX). Також відбудеться воркшоп від dis/order. 

Вартість онлайн-квитків – 1750 грн плюс комісія продавця. Про можливість придбання квитків на вході організатори повідомлять ближче до дати початку. Кількість квитків – 2 500 (наразі 70% уже продано). 

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button