Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 336 днів. За цей час ми опублікували 23882 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах
Фото: facebook.com/viaferrataloen

Біля села Лоен на північному заході Норвегії встановили підвісну драбину, що починається на висоті майже 800 метрів над рівнем моря, повідомляє CNN.

40-метрова драбина, розташована під кутом 45 градусів, має 120 сходинок.

До драбини потрібно дістатися горою Ховен, тож вона доступна для тих екстремалів, які вже здійснили шлях нагору. Здалеку здається, що люди висять у повітрі. Підйом здійснюється зі страхувальним тросом.

На вершині відвідувачам відкривається захопливий вид на фйорд і скелі. Також там є ресторан і підйомник, яким можна спуститися вниз.

Атракціон Stigull облаштувала компанія Loen Active, яка оперує низкою об’єктів на скелелазному маршруті. Серед розваг є також швидкісний спуск на тросі та каяки.

За підйом маршрутом із дорослих беруть приблизно 148 євро у кронах, із дітей віком від 12 років, які можуть взяти участь в екскурсії з гідом, — 133 євро.

У компанії вважають, що піднятися драбиною може будь-яка людина з мінімальною фізичною підготовкою.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button