Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 10 років та 121 днів. За цей час ми опублікували 24983 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах
Фото: instagram.com/pastaco.1992

У «будинку-монстрі» на вулиці Нижній Вал 27/29, що біля метро «Контрактова площа», відкрився заклад Pasta Co 1992, де готують пасту на виніс у форматі стритфуду.

Використовують не сухі вироби, а свіжі фетучіні, які готують власноруч щодня. Змішують із вершками на великій голові пармезану. Пасту накладають у картонні коробки.

Фото: instagram.com/pastaco.1992

Стандартна порція коштує 135 гривень, велика — 165 гривень. До пасти можна обрати соус — альфредо, песто, болоньєзе тощо — та додати ще продукти, такі як курку, гриби, в’ялені помідори.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button