Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах
Фото: instagram.com/pastaco.1992

У «будинку-монстрі» на вулиці Нижній Вал 27/29, що біля метро «Контрактова площа», відкрився заклад Pasta Co 1992, де готують пасту на виніс у форматі стритфуду.

Використовують не сухі вироби, а свіжі фетучіні, які готують власноруч щодня. Змішують із вершками на великій голові пармезану. Пасту накладають у картонні коробки.

Фото: instagram.com/pastaco.1992

Стандартна порція коштує 135 гривень, велика — 165 гривень. До пасти можна обрати соус — альфредо, песто, болоньєзе тощо — та додати ще продукти, такі як курку, гриби, в’ялені помідори.

Цей матеріал не вийшов би без підтримки членів нашого Товариства.
Зараз для сталої роботи видання ми шукаємо 1000 нових учасників спільноти, а в обмін на вашу участь пропонуємо цікаві бонуси!
всього від 100 грн/місяць!

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button