Зроби добру справу і отримуй винагороди!
Нам як ніколи потрібна ваша підтримка. «Хмарочос» пише про розвиток міст 10 років та 298 днів. За цей час ми опублікували 26311 новин та статей. Ми потребуємо вашої допомоги, щоб продовжувати якісно працювати далі. Приєднуйтесь до Читацького товариства «Хмарочоса» та отримуйте приємні бонуси від редакції: квитки на культурні заходи в Києві, фірмовий мерч та актуальні книжки, можливість пропонувати редакції теми та багато іншого.
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах
Фото: instagram.com/pastaco.1992

У «будинку-монстрі» на вулиці Нижній Вал 27/29, що біля метро «Контрактова площа», відкрився заклад Pasta Co 1992, де готують пасту на виніс у форматі стритфуду.

Використовують не сухі вироби, а свіжі фетучіні, які готують власноруч щодня. Змішують із вершками на великій голові пармезану. Пасту накладають у картонні коробки.

Фото: instagram.com/pastaco.1992

Стандартна порція коштує 135 гривень, велика — 165 гривень. До пасти можна обрати соус — альфредо, песто, болоньєзе тощо — та додати ще продукти, такі як курку, гриби, в’ялені помідори.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button