На Подолі відкрили стритфуд з італійською пастою на виніс
Використовують не сухі вироби, а свіжі фетучіні, які готують власноруч щодня.
Використовують не сухі вироби, а свіжі фетучіні, які готують власноруч щодня.
Зроби добру справу і отримуй винагороди!
Нам як ніколи потрібна ваша підтримка. «Хмарочос» пише про розвиток міст 10 років та 298 днів. За цей час ми опублікували 26311 новин та статей. Ми потребуємо вашої допомоги, щоб продовжувати якісно працювати далі. Приєднуйтесь до Читацького товариства «Хмарочоса» та отримуйте приємні бонуси від редакції: квитки на культурні заходи в Києві, фірмовий мерч та актуальні книжки, можливість пропонувати редакції теми та багато іншого.
Стати членом Товариства | Хто ми такі?
У «будинку-монстрі» на вулиці Нижній Вал 27/29, що біля метро «Контрактова площа», відкрився заклад Pasta Co 1992, де готують пасту на виніс у форматі стритфуду.
Використовують не сухі вироби, а свіжі фетучіні, які готують власноруч щодня. Змішують із вершками на великій голові пармезану. Пасту накладають у картонні коробки.
Стандартна порція коштує 135 гривень, велика — 165 гривень. До пасти можна обрати соус — альфредо, песто, болоньєзе тощо — та додати ще продукти, такі як курку, гриби, в’ялені помідори.
© Хмарочос | 2024
Коментарі:
*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті