Інтер’єр подільського бару Bursa нагадує нутрощі музичного інструменту (фото)
Бар покликаний приваблювати поціновувачів музики, зокрема, вінілових платівок і живих сетів.
Бар покликаний приваблювати поціновувачів музики, зокрема, вінілових платівок і живих сетів.
Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 10 років та 119 днів. За цей час ми опублікували 24969 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
Підтримати | Хто ми такі?
На київському Подолі цьогоріч відкрили коктейль-бар Bursa — на першому поверсі однойменного готелю. Про інтер’єр, розроблений Mirzoyan Studio, написало видання Dezeen.
Бар площею 55 квадратних метрів покликаний приваблювати поціновувачів музики, зокрема, вінілових платівок і живих сетів.
Ідея полягала в тому, щоб приміщення нагадувало музичний інструмент, створюючи у відвідувачів враження, що вони перебувають всередині величезної акустичної колонки або гітари, пояснює засновниця студії Настя Мірзоян.
Стіни обшито темною фанерою, що є посиланням на сучасний японський дизайн.
Решітка на стелі, хоча й понижує висоту приміщеня, зменшує ефект луни та покращує акустику, а також звукоізолює бар від готельних номерів згори. Також конструкція дозволила сховати систему освітлення та вентиляції.
За словами Мірзоян, у дизайні прагнули використати такі риси східного стилю, як прямі лінії, чисті форми, горизонтальну орієнтацію об’єктів і вертикальний ритм стін.
Навпроти вхідних дверей розмістили стійку діджея, так само змайстровану з фанери, а за нею — колекцію вінілових платівок.
Центр приміщення залишили вільним, аби він міг слугувати танцювальним майданчиком.
Барну стійку декорували рельєфною плиткою кольору вохри та зелені. На столах розміщено світильники за дизайном Вернера Пантона.
© Хмарочос | 2024
Коментарі:
*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті