Новий заклад грузинської кухні на Хрещатику – ChaCha
ChaCha – це мережа ресторанів кухні Сакартвело, яка успішно функціонує і розвивається в трьох містах: Кропивницькому, Черкасах, Вінниці та в Києві.
ChaCha – це мережа ресторанів кухні Сакартвело, яка успішно функціонує і розвивається в трьох містах: Кропивницькому, Черкасах, Вінниці та в Києві.
Зроби добру справу і отримуй винагороди!
Нам як ніколи потрібна ваша підтримка. «Хмарочос» пише про розвиток міст 10 років та 297 днів. За цей час ми опублікували 26302 новин та статей. Ми потребуємо вашої допомоги, щоб продовжувати якісно працювати далі. Приєднуйтесь до Читацького товариства «Хмарочоса» та отримуйте приємні бонуси від редакції: квитки на культурні заходи в Києві, фірмовий мерч та актуальні книжки, можливість пропонувати редакції теми та багато іншого.
Стати членом Товариства | Хто ми такі?
Ресторан «ChaCha» – ідеальне місце, щоб познайомитися з усіма особливостями унікальної кухні Сакартвело – різноманітної, насиченої та дуже смачної. Розташований у серці Києва, на Хрещатику 29/1, заклад площею 1500 квадратних метрів запрошує всіх охочих відправитися в маленьку подорож Грузією, не покидаючи столиці. ChaCha – це мережа ресторанів кухні Сакартвело, яка успішно функціонує і розвивається в трьох містах: Кропивницькому, Черкасах, Вінниці та в Києві.
Тут ви зможете скуштувати автентичні грузинські страви, насолодитися гармонійним симбіозом гострого, солодкого та пряного, продегустувати знамениту чачу й не менш вишукані вина, з головою зануритися в самобутні традиції та на собі відчути всю гостинність картвелів.
Вона розпочнеться вже з порогу: біля входу зустрінуть люб’язні хостес, пригостять чачею і проведуть до столика. Невдовзі до вас підійде офіціант, котрий порадить страву чи напій з меню ресторану, тим часом як на запитання, якого вина випити сьогодні, завжди дасть відповідь досвідчений сомельє.
До речі, увесь глиняний декор в ресторані та глиняний посуд, такий як: кеці, тарілки на стінах, глечики, квеврі, чарки – ручна робота наших українських майстрів. В ресторані є традиційна грузинська піч «тоне» – в якій випікається хліб «шоті».
До уваги гостей десятки страв: всесвітньо відомі хінкалі в 10 варіаціях, пурі й хачапурі в асортименті, кубдарі, чанахі, чашушулі, чахохбілі, оджахурі, мцваді, абхазура, курча чкмерулі, а ще – традиційні гарніри та салати, насичені спеціями супи, фірмові соуси та інше. До речі, хінкалі в «ChaCha» готуються професійними мехінкле – саме так на батьківщині цієї страви називають кухарів, які їх ліплять. Доповнять трапезу ніжні десерти, алкогольні та безалкогольні напої з креативною подачею.
© Хмарочос | 2024
Коментарі:
*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті