Зроби добру справу і отримуй винагороди!
Нам як ніколи потрібна ваша підтримка. «Хмарочос» пише про розвиток міст 10 років та 296 днів. За цей час ми опублікували 26302 новин та статей. Ми потребуємо вашої допомоги, щоб продовжувати якісно працювати далі. Приєднуйтесь до Читацького товариства «Хмарочоса» та отримуйте приємні бонуси від редакції: квитки на культурні заходи в Києві, фірмовий мерч та актуальні книжки, можливість пропонувати редакції теми та багато іншого.
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

У кіоску на вулиці Хрещатик відкрився стритфуд із полтавською кухнею.

«У Інни»  — це новий проєкт шеф-кухаря Євгена Клопотенка і співзасновниці компанії «Нова Пошта» Інни Поперешнюк.

«Зазвичай вулична їжа — це певний мікс різних гастрономічних культур. Ми ж вирішили йти іншим шляхом і створити стритфуд без натяків на вже існуюче. Це наша альтернатива, шаурмі та хот-догам», — коментує Клопотенко.

Головна страва закладу — солоні та солодкі полтавські галушки з локальних продуктів. Також готують качану кашу.

У кіоску намагалися відтворити атмосферу крамнички на районі: з розливним квасом, цукерками «на здачу» та домашніми рослинами на підвіконнях. 

Меню:

  • Галушки полтавські: з куркою або сомом — 145 гривень, з грибами — 95 гривень  
  • Хрумка галушка з сиром і мнясом: велика — 135 гривень, мала — 95 гривень 
  • Качана каша з куркою — 165 гривень 
  • Солодкі галушки — 110 гривень 
  • Кисіль — 55 гривень 
  • Квас — 55 гривень

Стритфут «У Інни» працює з 10:00 до 22:00 на вулиці Хрещатик 28/2.

Торік Клопотенко і Поперешнюк відкрили в колишньому приміщенні заводу «Арсенал» у Києві бістро «Полтава».

У 2022 році Клопотенко і Поперешнюк відкрили у Львові ресторан «Інші».

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button