На Хрещатику відкрився стритфуд від Клопотенка із полтавськими галушками та качаною кашею
Це новий проєкт шеф-кухаря Євгена Клопотенка і співзасновниці «Нової Пошти» Інни Поперешнюк.
Це новий проєкт шеф-кухаря Євгена Клопотенка і співзасновниці «Нової Пошти» Інни Поперешнюк.
Зроби добру справу і отримуй винагороди!
Нам як ніколи потрібна ваша підтримка. «Хмарочос» пише про розвиток міст 10 років та 296 днів. За цей час ми опублікували 26302 новин та статей. Ми потребуємо вашої допомоги, щоб продовжувати якісно працювати далі. Приєднуйтесь до Читацького товариства «Хмарочоса» та отримуйте приємні бонуси від редакції: квитки на культурні заходи в Києві, фірмовий мерч та актуальні книжки, можливість пропонувати редакції теми та багато іншого.
Стати членом Товариства | Хто ми такі?
У кіоску на вулиці Хрещатик відкрився стритфуд із полтавською кухнею.
«У Інни» — це новий проєкт шеф-кухаря Євгена Клопотенка і співзасновниці компанії «Нова Пошта» Інни Поперешнюк.
«Зазвичай вулична їжа — це певний мікс різних гастрономічних культур. Ми ж вирішили йти іншим шляхом і створити стритфуд без натяків на вже існуюче. Це наша альтернатива, шаурмі та хот-догам», — коментує Клопотенко.
Головна страва закладу — солоні та солодкі полтавські галушки з локальних продуктів. Також готують качану кашу.
У кіоску намагалися відтворити атмосферу крамнички на районі: з розливним квасом, цукерками «на здачу» та домашніми рослинами на підвіконнях.
Меню:
Стритфут «У Інни» працює з 10:00 до 22:00 на вулиці Хрещатик 28/2.
Торік Клопотенко і Поперешнюк відкрили в колишньому приміщенні заводу «Арсенал» у Києві бістро «Полтава».
У 2022 році Клопотенко і Поперешнюк відкрили у Львові ресторан «Інші».
© Хмарочос | 2024
Коментарі:
*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті