На Хрещатику відкрився стритфуд від Клопотенка із полтавськими галушками та качаною кашею
Це новий проєкт шеф-кухаря Євгена Клопотенка і співзасновниці «Нової Пошти» Інни Поперешнюк.
Це новий проєкт шеф-кухаря Євгена Клопотенка і співзасновниці «Нової Пошти» Інни Поперешнюк.
У кіоску на вулиці Хрещатик відкрився стритфуд із полтавською кухнею.
«У Інни» — це новий проєкт шеф-кухаря Євгена Клопотенка і співзасновниці компанії «Нова Пошта» Інни Поперешнюк.
«Зазвичай вулична їжа — це певний мікс різних гастрономічних культур. Ми ж вирішили йти іншим шляхом і створити стритфуд без натяків на вже існуюче. Це наша альтернатива, шаурмі та хот-догам», — коментує Клопотенко.
Головна страва закладу — солоні та солодкі полтавські галушки з локальних продуктів. Також готують качану кашу.
У кіоску намагалися відтворити атмосферу крамнички на районі: з розливним квасом, цукерками «на здачу» та домашніми рослинами на підвіконнях.
Меню:
Стритфут «У Інни» працює з 10:00 до 22:00 на вулиці Хрещатик 28/2.
Торік Клопотенко і Поперешнюк відкрили в колишньому приміщенні заводу «Арсенал» у Києві бістро «Полтава».
У 2022 році Клопотенко і Поперешнюк відкрили у Львові ресторан «Інші».
Цей матеріал не вийшов би без підтримки членів нашого Товариства.
Зараз для сталої роботи видання ми шукаємо 1000 нових учасників спільноти, а в обмін на вашу участь пропонуємо цікаві бонуси!
Приєднуйтесь до Читацького товариства «Хмарочоса» всього від 100 грн/місяць!
© Хмарочос | 2024
Коментарі:
*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті