Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 10 років та 45 днів. За цей час ми опублікували 24413 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах
Фото: facebook.com/amil.nasirov.35

Учасник гурту Курган & Agregat Аміл Насіров, працюючи на касі «Сільпо» у ТРЦ Respublika, встановив рекорд України з найповільнішого обслуговування у супермаркеті.

Аміл обслуговував подружжя з Києва 16 хвилин 10 секунд. За цей час встиг обговорити подружнє життя пари, прочитав передбачення з чеку, заспівав пісню «Вчителько моя», дав поради з вибору макаронів і напросився на вечерю.

Читайте також: Учасники Курган & Agregat стали амбасадорами курсу української мови

Представник від Книги рекордів підтвердив, що це було найповільніше обслуговування на касі супермаркету в історії України. Цей рекорд присвятили Дню працівників торгівлі, який відзначається в останню неділю липня.

До Дня торгівлі мережа «Сільпо» також пропонує пограти у гру «Торг із совістю» у мобільному застосунку. Щодня до 31 липня гравці зможуть ухвалювати певні рішення — наприклад, не дивитися у мобільний телефон під час їди, — та збирати пропозиції на товари.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button