Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 10 років та 58 днів. За цей час ми опублікували 24498 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах
Фото: facebook.com/pryrichnapark

Петиція №13083 на сайті Київради проти будівництва паркінгу на вулиці Прирічній на Оболоні зібрала необхідні шість тисяч голосів.

Це вже третя успішна петиція проти «аквапаркінгу», як проєкт називають місцеві жителі, — адже ділянку регулярно підтоплює. Зараз там ростуть дерева, тож оболонці вимагають створити на цьому місці парк. Також просять зробити косу затоки Собаче Гирло частиною заказника «Затока Наталка», захистивши її таким чином від забудови.

Паркінг, натомість, пропонують розташувати на проспекті Володимира Івасюка. Міській владі пропонують альтернативні локації, зокрема замість АЗС на Івасюка, 2, що між «Сільпо» та «МакДональдсом», а також перед Інститутом гідробіології. Нарікають, що після будівництва «моста-хвилі» місць для паркування стало бракувати, однак КМДА видає дозволи на ущільнення забудови вже наявних парковок на початку проспекту.

Громада Оболоні в публічному зверненні вимагає не просто розглянути чергову петицію, а провести виїзне засідання, зустрівшись із мешканцями на вулиці Прирічній.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button