Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 10 років та 57 днів. За цей час ми опублікували 24492 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах
Фото надані TEMO hotel design

Компанія Ribas Hotels Group, яка керує готелями, презентувала концепцію оновлення готелю «Україна» на Майдані Незалежності в Києві.

Фонд держмайна, який володіє готелем «Україна», виставив його на аукціон, що має відбутися 18 вересня. Стартова ціна — понад мільярд гривень.

Спільно з агентством «Великі історії» провели серію глибинних інтерв’ю про сприйняття готелю з різними респондентами, зокрема з істориками та підприємцями.

Концепт реконструкції передбачає, крім оновлення номерів, створення культурного центру з музеєм історії Майдану Незалежності та боротьби за свободу, адже у 2013-2014 році готель «Україна» опинився в епіцентрі революції.

Вважають, що основною цільовою аудиторією готелю можуть стати іноземні делегації та туристи, тож місія готелю може полягати в інформуванні.

Візуалізації готельних номерів розробила студія TEMO hotel design. Ідею описують як «поєднання лагідної розкоші з найсучаснішими технологіями».

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button