Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 10 років та 122 днів. За цей час ми опублікували 24983 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах
Фото: Sébastien Veronese

У Монако відкрився суші-ресторан, дизайн якого фокусується на гармонії різних фактур, повідомляє Dezeen.

Кухня ресторану L’Abysse, розташованого у готелі в Монте-Карло, поєднує французьку та японську кухні.

Дизайнери інтер’єру Лоранс Боннель і Rowin Atelier надихалися архіпелагом Внутрішнього Японського моря.

Простір прикрашено інсталяцією кераміста Вільяма Коґґіна «Коралова стіна»: білі об’ємні поверхні, що нагадують коралові рифи, піщані дюни або океанські хвилі. Саме від цієї художньої роботи і відштовхувалися далі у розробці проєкту інтер’єру.

Боннель змішав матеріали, серед яких — мармур, травертін, дерево, кераміка та оксамит. Мармур, за його словами, нагадує малюнок японських гір.

Підлогу вкриває великий килим кольору індиґо — фарби, яку традиційно виробляють на острові Сікоку. Візерунок на килимі нагадує океанські хвилі на японських гравюрах укійо-е. Диван такого ж темно-синього відтінку неначе продовжує океан. Контрастом слугує ніжно-рожевий оксамит стільців і крісел.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button