Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 10 років та 59 днів. За цей час ми опублікували 24498 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах
Фото: Міністерство охорони здоров’я 

Третій центр протезування та реабілітації Superhumans відкриють у Дніпрі. Для цього реконструюють будівлю однієї з міських лікарень. У центрі обслуговуватимуть близько 600 пацієнтів на рік.

Загальна площа Superhumans Center становитиме приблизно 1 945 кв. м. Тут облаштують зону реабілітації, лабораторію протезування та стаціонарне відділення для складних випадків. Прилегла територія використовуватиметься для відкритої реабілітації та відпочинку пацієнтів.

Відкриття центру Superhumans у Дніпрі допоможе пацієнтам зі східних та центральних регіонів України швидше отримувати медичну допомогу. Про це також розповів Міністр охорони здоров’я Віктор Ляшко:

«Вибір регіону не випадковий, адже знаходиться у близькості до фронту. Область є своєрідним медичним хабом для поранених українців, тут працюють з найскладнішими випадками, тому є потреба акумулювати найкращі технології та досвід».

Влітку стало відомо про відкриття другого центру Superhumans в Україні – на базі Одеського національного медичного університету. У центрі будуть розташовані лабораторія протезування, відділення фізичної реабілітації та центр психологічної підтримки і реінтеграції ветеранів.

Раніше «Хмарочос» розповідав як перший Superhumans Center запрацював на Львівщині. Це сучасний центр з протезування, реконструктивної хірургії, реабілітації та психологічної підтримки постраждалих від війни дорослих і дітей, який надає усі послуги безкоштовно та має безбар’єрний простір.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button