Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 10 років та 56 днів. За цей час ми опублікували 24477 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах
Фото: Львівська міська рада

Завдяки впровадженню безготівкової оплати у транспорті Львова у перевізників зросла офіційна виручка, повідомив директор департаменту міської мобільності Львівської міськради Олег Забарило, інформує Твоє місто та Еспресо.Захід.

Виручка водіїв електротранспорту в листопаді 2023 року становила понад 18 мільйонів гривень, а у серпні 2024 року перевищила 28 мільйонів.

«В районі 12-13 мільйонів гривень ми збільшили виручку по електротранспорту. Це за рахунок тарифів та покращення обліку», — сказав Забарило на Всеукраїнському форумі міської мобільності.

В комунальних автобусах виручка зросла з 32 мільйонів гривень у тарвні 2023-го до 52 мільйонів гривень у травні цього року.


«Тобто це 20 мільйонів необлікованих коштів, які, по суті, водій забирав ввечері додому», — додав Забарило.

Ці раніше необліковані 20 мільйонів дозволили підвищити зарплати з 28 тисяч гривень до 44 тисяч. Відповідно, до бюджету найдішли чотири мільйони додаткових податків.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button