Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 10 років та 57 днів. За цей час ми опублікували 24495 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

14 вересня у парку Перемоги в Боярці провели «День відкритих сердець соціальних служб». Метою події було ознайомити містян із роботою соціальних служб.

«Цей проєкт зосереджений на посиленні роботи соціальних служб у громадах задля того, щоб сім’ї з дітьми, які перебувають у вразливому становищі, завжди могли отримати фахову підтримку та допомогу», — розповів Сергія Лукашов, директор благодійного фонду «СОС Дитячі Містечка», що організував подію.

На заході показали виставу «Що якби…», де через сюжет відомих казок порушувалися теми важливості та цінності роботи соціальних служб. Дітям приготували пригощання і різноманітні активності — настільні та спортивні ігри, майстер-класи, сеанси арттерапії. 


Заходи «Дня відкритих сердець соціальних служб» проводять у громадах, які долучилися до проєкту «Право на сім’ю». Проєкт, спрямований на впровадження реформи системи догляду та підтримки дітей, реалізують у семи громадах двох областей.

«СОС Дитячі Містечка» проводить тренінги для спеціалістів, а також допомагає менеджерам соціальних служб ухвалювати рішення в інтересах дітей. Також відремонтували й оснастили соціальний центр у Боярці. Фонд є членом міжнародної федерації SOS Children’s Villages International (SOS Kinderdorf), що започаткована 75 роки тому і працює у 137 країнах та територіях світу.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button