Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 10 років та 60 днів. За цей час ми опублікували 24510 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах
Фото: Adem AY / Unsplash

Відтепер месенджер Telegram на запит видаватиме органам влади IP-адреси та номери телефонів користувачів, які порушуватимуть правила, повідомив засновник Павел Дуров.

Протягом минулих тижнів модератори Telegram за допомогою штучного інтелекту видалили з пошуку месенджера «проблемний контент».

«Аби зловмисники не зловживали механізмом пошуку “Телеграму”, ми оновили наші Умови використання та Політику конфіденційності та зробили їх однаковими в усіх країнах. Ми чітко зазначили, що IP-адреси та номери телефонів тих, хто порушує наші правила, можуть бути розкриті відповідним органам влади у відповідь на законні запити», — заявив Дуров.

Дуров — 39-річний росіянин, який заснував месенджер Telegram і соцмережу ВКонтакте. У 2014 році виїхав із Росії. Має громадянство РФ, ОАЕ, карибської держави Сент-Кіттс і Невіс та Франції.


24 серпня цього року Дурова затримали у Франції та висунули звинувачення, зокрема у співучасті в розповсюдженні наркотиків. Через особливості Telegram, такі як відсутність можерації, у месенджері є чимало анонімних каналів, які продають наркотики, а також поширюють нелегальний контент.

Приклад реклами одного з телеграм-каналів, які пропонують «закладки» з наркотиками. Фото 2017 року

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button