Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 10 років та 70 днів. За цей час ми опублікували 24532 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах
візуалізація Архітектурна студія BIG

Структура електростанції буде трансформуватися за проєктом студії BIG у громадський центр, а ландшафтна студія Scape займеться озелененням та відновленням землі навколо об’єкта, яка попередньо постраждала від численних розливів вугілля та нафти.

Зараз на ділянці на острові Манреса, біля Норволка знаходиться електростанція, побудована в 1950-х та закрита після урагану Сенді в 2013 році.

візуалізація Архітектурна студія BIG

Тут планується збудувати три будівлі зі скла та сталі з навісами на перших поверхах, які підтримуються тонкими стійками, та зеленими дахами. Внутрішні приміщення включатимуть басейни та ряд терас, що виступають з найбільшої з будівель.

Великий димар на ділянці залишиться, причому засновник бюро BIG, Бйорке Інгельс порівнює його з часовнею постмодерністського собору.

візуалізація Архітектурна студія BIG

Також планується створення тераси, що спускатиметься до набережної. Ділянка, попри забруднення, вже стала улюбленим місцем для певних видів птахів. Тому нові пішохідні доріжки забезпечать прогулянки громади без загроз середовищу.

візуалізація Архітектурна студія BIG

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button