Зроби добру справу і отримуй винагороди!
Нам як ніколи потрібна ваша підтримка. «Хмарочос» пише про розвиток міст 10 років та 318 днів. За цей час ми опублікували 26449 новин та статей. Ми потребуємо вашої допомоги, щоб продовжувати якісно працювати далі. Приєднуйтесь до Читацького товариства «Хмарочоса» та отримуйте приємні бонуси від редакції: квитки на культурні заходи в Києві, фірмовий мерч та актуальні книжки, можливість пропонувати редакції теми та багато іншого.
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах
Шефкухарка Ольга Мартиновська. Фото: ПРООН в Україні

До п’ятого листопада два ресторани Києва пропонуватимуть кабачкову ікру з розмінованих полів, повідомляє Програма розвитку ООН в Україні.

Проєкт Soul of Soil — спільна ініціатива ПРООН, міністерки економіки Юлії Свириденко, соціального проєкту «Моїм.Рідним» та шефкухарки Ольги Мартиновської. Він покликаний привернути увагу до забруднення території України мінами.

Фото: Олег Терещенко

Автори проєкту підготували подарункові набори зі слоїком овочевої закуски, приготованої з продуктів, вирощених на розмінованих землях, а також із лляними серветками з колоском пшениці, вишитим учасницями «Моїм.Рідним».

Фото: ПРООН в Україні

Кабачкову ікру подаватимуть як комплімент у двох київських ресторанах: «Бути Sofie» на вулиці Володимирській 24 та Odesa на Великій Васильківській 114.

Ольга Мартиновська. Фото: ПРООН в Україні


Нині потенційно замінованими вважаються 754 тисячі гектарів землі Миколаївщині. Кожен гектар дає в середньому чотири тонни зерна. Тобто якби ці території не були заміновані, Україна могла б виробити додатково майже три мільярди хлібин.

Фото: ПРООН в Україні

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button