Два ресторани Києва пригощатимуть кабачковою ікрою з розмінованих полів
Автори проєкту підготували подарункові набори зі слоїком овочевої закуски та лляними серветками.
Автори проєкту підготували подарункові набори зі слоїком овочевої закуски та лляними серветками.
Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 10 років та 120 днів. За цей час ми опублікували 24969 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
Підтримати | Хто ми такі?
До п’ятого листопада два ресторани Києва пропонуватимуть кабачкову ікру з розмінованих полів, повідомляє Програма розвитку ООН в Україні.
Проєкт Soul of Soil — спільна ініціатива ПРООН, міністерки економіки Юлії Свириденко, соціального проєкту «Моїм.Рідним» та шефкухарки Ольги Мартиновської. Він покликаний привернути увагу до забруднення території України мінами.
Автори проєкту підготували подарункові набори зі слоїком овочевої закуски, приготованої з продуктів, вирощених на розмінованих землях, а також із лляними серветками з колоском пшениці, вишитим учасницями «Моїм.Рідним».
Кабачкову ікру подаватимуть як комплімент у двох київських ресторанах: «Бути Sofie» на вулиці Володимирській 24 та Odesa на Великій Васильківській 114.
Нині потенційно замінованими вважаються 754 тисячі гектарів землі Миколаївщині. Кожен гектар дає в середньому чотири тонни зерна. Тобто якби ці території не були заміновані, Україна могла б виробити додатково майже три мільярди хлібин.
© Хмарочос | 2024
Коментарі:
*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті