Два ресторани Києва пригощатимуть кабачковою ікрою з розмінованих полів
Автори проєкту підготували подарункові набори зі слоїком овочевої закуски та лляними серветками.
Автори проєкту підготували подарункові набори зі слоїком овочевої закуски та лляними серветками.
Зроби добру справу і отримуй винагороди!
Нам як ніколи потрібна ваша підтримка. «Хмарочос» пише про розвиток міст 10 років та 318 днів. За цей час ми опублікували 26449 новин та статей. Ми потребуємо вашої допомоги, щоб продовжувати якісно працювати далі. Приєднуйтесь до Читацького товариства «Хмарочоса» та отримуйте приємні бонуси від редакції: квитки на культурні заходи в Києві, фірмовий мерч та актуальні книжки, можливість пропонувати редакції теми та багато іншого.
Стати членом Товариства | Хто ми такі?
До п’ятого листопада два ресторани Києва пропонуватимуть кабачкову ікру з розмінованих полів, повідомляє Програма розвитку ООН в Україні.
Проєкт Soul of Soil — спільна ініціатива ПРООН, міністерки економіки Юлії Свириденко, соціального проєкту «Моїм.Рідним» та шефкухарки Ольги Мартиновської. Він покликаний привернути увагу до забруднення території України мінами.
Автори проєкту підготували подарункові набори зі слоїком овочевої закуски, приготованої з продуктів, вирощених на розмінованих землях, а також із лляними серветками з колоском пшениці, вишитим учасницями «Моїм.Рідним».
Кабачкову ікру подаватимуть як комплімент у двох київських ресторанах: «Бути Sofie» на вулиці Володимирській 24 та Odesa на Великій Васильківській 114.
Нині потенційно замінованими вважаються 754 тисячі гектарів землі Миколаївщині. Кожен гектар дає в середньому чотири тонни зерна. Тобто якби ці території не були заміновані, Україна могла б виробити додатково майже три мільярди хлібин.
© Хмарочос | 2024
Коментарі:
*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті