Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 10 років та 174 днів. За цей час ми опублікували 25366 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

В ресторанах Євгена Клопотенко та Інни Поперешнюк створили ексклюзивні святкові сети до Різдва та Нового року, щоб запропонувати українцям сучасну версію автентичних святкових страв і полегшити передсвяткові кулінарні клопоти.

Так Клопотенко зазначив, що він хоче, щоб на свята, попри будь-які обставини, українці могли насолодитися традиціями та звичаями, особливо тими, що тісно пов’язані з кухнею.

Ресторатор в Києві пропонує на свято крем із печеного сома з квашеним виноградом, салат з печеними яблуками і зеленими томатами, пиріг з картоплею та лісовими грибами, запечений сом з яблучним соусом, різдвяна кутя з халвою. 

Трохи інший сет підготувало львівське кафе «Інші». У меню: червоний борщок за галицьким рецептом, оселедець з печеною картоплею, салат із буряка з хріном, сом, запечений в духмяних травах, голубці з картоплею і грибами, різдвяна кутя з маринованими яблуками. Окремо у кафе «Інші» можна замовити різдвяні пампухи з трьома смаками: з цілованими вишнями, з маком і сливами та з шоколадом і чорницями. Обидва сети доступні на самовивіз із закладів 24 грудня.

Крім того, кожен заклад підготував м’ясний, рибний й пісний сети до новорічного столу. Серед страв є чимало автентичних українських, як-от верещака, пляцок, зіньківська ковбаса, картопляний буришник тощо.

За побажаннями гостей, команди закладів можуть також приготувати запашну качку по-галицьки та печену качку, начинену барбарисом та яблуками. 

У закладах Клопотенка та Поперенюк можна «підвісити» святковий набір для захисників та захисниць.

Команди підготували спеціальні набори, сформовані за запитами військових. У подарунковий бокс входять термогрілки для рук та ніг, різдвяний пиріг, дріп кава від Foundation Coffee Roasters та продукція власної торгової марки Євгена Клопотенка «100РОКІВ» від «100ШОП». Колишній кухар закладів, а тепер капелан-волонтер, передасть подарунки захисникам та захисницям напередодні Нового Року.

Підвісити набори можна за посиланням.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button