Зроби добру справу і отримуй винагороди!
Нам як ніколи потрібна ваша підтримка. «Хмарочос» пише про розвиток міст 10 років та 308 днів. За цей час ми опублікували 26388 новин та статей. Ми потребуємо вашої допомоги, щоб продовжувати якісно працювати далі. Приєднуйтесь до Читацького товариства «Хмарочоса» та отримуйте приємні бонуси від редакції: квитки на культурні заходи в Києві, фірмовий мерч та актуальні книжки, можливість пропонувати редакції теми та багато іншого.
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах
Фото надано закладом

На шостому поверсі київського ЦУМу відкривається новий заклад у форматі бар+магазин. Kyi Bar&Shop пропонує готові коктейлі у пляшках і банках.

Це проєкт Артема Скапенка (LoggerHead, Hram, MAD Bar’s House, медіа BarOut) і Наталі Макарчук. Історія бару почалася зі створення горілки Kyi, присвяченої місту. Її подають не в чарці, а в келиху, з льодом, ароматичними екстрактами та бітерами.

За бачення інтер’єру відповідав Ілля Неправда. У просторі багато металу та дерева. Про любов до Києва звідусіль натякають маленькі листочки каштана — від вивіски до килима чи деталей барної стійки.

Перевага готових коктейлів — у швидкій, практично блискавичній подачі та стабільному смаку, стверджують у закладі. Премікси готують щодня, тож коктейлі завжди свіжі та охолоджені. Гості також можуть придбати інгредієнти для коктейлів і барний інвентар від українського бренду Barta. Барну карту розробив Іван Носко.

Артем Кабулахін, який відповідає за меню закусок, крім звичних для бару оливок чи маринованого артишока, залучив українські продукти: наприклад, поліський шовдар, мус із сома.

Дещо з меню:

  • Коктейль Kyiv Sour на крані або в банці — 220 гривень
  • Коктейль Aviation у пляшці (500 мл) — 695 гривень
  • Чарка Kyi горілки — 66 гривень
  • Best for beer (картопляні чіпси, крем з копченого сома, мариновані огірки) — 150 гривень
  • Курячий паштет, яблучний мармелад, хліб — 130 гривень
  • Молодий каштановий сир з трюфелем — 150 гривень
  • Картопляні чипси homemade — 75 гривень


Kyi Bar&Shop планують у майбутньому розширити до мережі, що налічуватиме приблизно 20 локацій. Зараз розглядають приміщення у Львові.

«У мене завжди була мрія створити мережу демократичних барів, яка б базувалась саме на українському продукті — якісному, інноваційному, сучасному. Так з’явився концепт KYI bar&shop з фокусом на ready-to-drink-коктейлях», — зазначає Артем Скапенко.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button