Біля Арсенальної відкрили єдиний в Україні ресторан морозива
Massimo Gelarty – український бренд крафтового морозива.
Massimo Gelarty – український бренд крафтового морозива.
Зроби добру справу і отримуй винагороди!
Нам як ніколи потрібна ваша підтримка. «Хмарочос» пише про розвиток міст 10 років та 302 днів. За цей час ми опублікували 26351 новин та статей. Ми потребуємо вашої допомоги, щоб продовжувати якісно працювати далі. Приєднуйтесь до Читацького товариства «Хмарочоса» та отримуйте приємні бонуси від редакції: квитки на культурні заходи в Києві, фірмовий мерч та актуальні книжки, можливість пропонувати редакції теми та багато іншого.
Стати членом Товариства | Хто ми такі?
На вулиці Князів Острозьких, 8В/Б бренд Massimo Gelarty відкрив ресторан Gelarty, де усі страви сервірують з гастрономічним морозивом. Команда ресторану зазначає, що це – єдиний в Україні ресторан морозива.
Ціни у меню наступні:
Морозиво Massimo Gelarty готують при гостях за допомогою міксера і рідкого азоту. Його можна замовити також у форматі to-go в скляних баночках. Морозиво використовують і для приготування коктейлів.
Massimo Gelarty – український бренд крафтового морозива, заснований Максимом Голубєвим, який пішов із життя у лютому 2024 року. Перша студія морозива Massimo Gelarty відкрилась у серпні 2017 року в ТРЦ Lavina Mall. Другий ресторан-желатерія зʼявився у вересні 2023 року біля Центрального парку в Ірпені. Також желатерії працюють у форматі кафе в ТРЦ Gulliver і ТРЦ Dream Town. Команда ресторану ділиться, що бренд почав працювати над ідеєю великого ресторану морозива в центрі ще у 2021 році. Відкрити його планували у 2022 році. Але це стало можливим тільки зараз.
Нагадуємо, що «Чорноморка» запускає нову мережу з 35 рибних магазинів.
© Хмарочос | 2024
Коментарі:
*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті