В Чернівцях відкривається магістерська програма з кавових технологій. Шоста у світі
Студенти матимуть можливість проходити стажування в Україні, Європі та Латинській Америці.
Студенти матимуть можливість проходити стажування в Україні, Європі та Латинській Америці.
Чернівецький національний університет з вересня 2025 року запускає на Факультеті харчових технологій нову магістерську програму — «Експертиза та технології продуктів із субтропічної сировини: кава, чай, какао».
Це перша в Україні та шоста у світі спеціалізована програма, яка готує міжнародних фахівців з технологій, якості та експертизи кави, чаю і какао.
Читайте також: «Кавова супердержава». Як в Україні утворилась динамічна культура кави і що з нею буде далі
Курс поєднує знання з харчових технологій, хімії, біотехнологій, логістики та міжнародної сертифікації. Студенти працюватимуть у сучасних лабораторіях, де навчатимуться:
Це дозволить здобути практичні навички та брати участь у наукових дослідженнях міжнародного рівня. До викладання залучатимуть фахівців із досвідом у виробництві, торгівлі та сертифікації. Програма також охоплює сучасні напрямки:
Студенти матимуть можливість проходити стажування в Україні, Європі та Латинській Америці. Програма триватиме 1 рік і 4 місяці, з можливістю обрати денну або змішану форму навчання. Випускники отримають диплом магістра з харчових технологій зі спеціалізацією «субтропічна сировина» та компетенції, які дозволяють працювати в міжнародних компаніях.
Цей матеріал не вийшов би без підтримки членів нашого Товариства.
Зараз для сталої роботи видання ми шукаємо 1000 нових учасників спільноти, а в обмін на вашу участь пропонуємо цікаві бонуси!
Приєднуйтесь до Читацького товариства «Хмарочоса» всього від 100 грн/місяць!
© Хмарочос | 2024
Коментарі:
*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті