Зроби добру справу і отримуй винагороди!
Нам як ніколи потрібна ваша підтримка. «Хмарочос» пише про розвиток міст 11 років та 20 днів. За цей час ми опублікували 26871 новин та статей. Ми потребуємо вашої допомоги, щоб продовжувати якісно працювати далі. Приєднуйтесь до Читацького товариства «Хмарочоса» та отримуйте приємні бонуси від редакції: квитки на культурні заходи в Києві, фірмовий мерч та актуальні книжки, можливість пропонувати редакції теми та багато іншого.
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

16 вересня у Києві вдруге відбудеться Young Chefs: подія, що збирає шефів, власників ресторанного бізнесу та всіх, хто цікавиться гастрономією.

Захід відбудеться у КВЦ «Парковий», Паркова дорога 16а. Квитки можна придбати за посиланням.

Цьогорічна тема — URBAN, тож у центрі уваги будуть гастрономічні ландшафти, міські екосистеми, різні полюси ресторанної сцени, пам’ять і пошук нових смаків.

На Chefs Scene відбудуться воркшопи від шефів нової генерації: Іллі Сьоміна, Антона Яцука, Наді Носкової, Юрія Білень, Олексія Дворкіна, Данила Онуфрієва, Тимура Габуєва та Руслана Мірошніченка. Вони говоритимуть про попапи, спільноти, вуличну їжу, бістрономію, пошук продуктів і шлях шефа у великому місті.

Вперше на головній сцені пройде Pastry Jam Session — виступ, під час якого чотири шефині (Катерина Краус, Інна Даценко, Ірина Давиденко, Аніта Левчук) готуватимуть десерти, присвячені різним містам України.

На Food Talks обговорюватимуть важливі проєкти та досвіди: Мер’ям Йол і Наталя Артюшенко презентують «Лавку деокупації», а Микита Чумаков розповість про досвід роботи шефом у війську.

Food Chat включатиме дві панельні дискусії з інсайдерами ресторанної індустрії. Теми: багатофункціональні простори (Сенс, Avangarden, UnderWu, Foodoteka) та заклади, що створюють спільноти й реалізують соціальні проєкти (Urban Space 100, Misto Café, Кудрявка, Community Café).

Крім головної сцени, працюватимуть дві лабораторії. У Chefs Lab — лекції від шефів Дмитра Кривошапа, Вадима Гербута, Євгенія Мензелевського, а також виступи Лілії Абдулкадер і Дмитра Оселедця (проєкт «Колобок Бо»).

Вперше запрацює Creative Lab — креативна лабораторія для бізнесу за участі Влада Болсуна (select), Поліни Вишні (Vyshnia.agency) та фотографки й сет-дизайнерки Ольги Сосюри.

Буде зона попапів, а завершить подію мистецько-гастрономічний проєкт від Young Chefs та «Як ніколи» з концепцією Urban Aesthetics — графіті, мозаїки, монументи, переосмислені через їжу.

Young Chefs, як і інші проєкти компанії Hoteliero (Ukrainian Gastro Show, Chef-Chef, Be Wine, Barometer, Kyiv Whisky), традиційно підтримує сучасний центр протезування та реабілітації Superhumans.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button