Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 274 днів. За цей час ми опублікували 23464 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

У парку імені Пушкіна відкрилося перше кафе на деревах — «Скворечник».

Його засновники — режисер Вероніка Зісельс та мандрівник і кухар Костянтин Борисов облаштували чотири будиночки на деревах. Три з них призначені для відпочинку з компанією чи з родиною (4-5 осіб) і один — для двох. Відпочити можна і під деревами, тут є гамаки та гойдалки.

[metaslider id=8902]

У кафе вегетаріанське меню: салати, супи, сендвічі та роли, а з напоїв — смузі, соки, кава, заварена на піску, чай, лимонади та багато іншого. Кафе працює в рамках АРТ-ПІКНІКА Слави Фролової і буде відчинене кожного дня впродовж літа. Вечорами тут планують організовувати акустичні концерти.

1534996_10202797124672521_1381250913_n

Вероніка Зісельс

співзасновниця «Скворечника»

«Основна ідея полягає у тому, аби у центрі міста створити таке місце, де люди будь-якого віку зможуть сидіти на деревах, серед листя над землею і усім міським клопотом, а довкола — чутно спів пташок. Місце, де ми будемо пригощати гостей смачною та корисною їжею. У нашому меню, в основному фрукти та овочі. Також з нами в команді прекрасні кондитери «Люди, Счастье, Пироги», які творять справжні дива».

 

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button