Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 267 днів. За цей час ми опублікували 23421 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

У Києві відкрився новий вільний простір — бізнес-клуб нового формату ЦЕХ. Основна ідея закладу полягає у постійній взаємодії усіх людей, які тут працюють.

IMG_0009

Простір площею 350 кв м розрахований на 70 робочих місць. На території розташовані три великі робочі зони, дві кімнати для проведення зустрічей і презентацій, skype-кімнати, командні кімнати, лаунж-зона й кухня.

Засновники ЦЕХу Артем Гусєв і Владислав Дєдовик зазначають, що це не коворкінг. Є чотири принципові відмінності бізнес-клубу від чинних коворкінгів.

IMG_0026

Перше — комунікація і колаборація. ЦЕХ — місце для людей, які прагнуть розвиватися, заводити нові знайомства й бути корисними членам клубу. Друга відмінність — у принципі відкритості, який робить бізнес-клуб більш ефективним до планування й виповнення задач, а також ведення бізнесу. Третє — оточення й атмосфера. Засновники зазначають, що у ЦЕХу немає конкурентів, тут усі — одна команда, друзі й партнери, які можуть підтримати й допомогти порадою. Четверта відмінність — час і дрібниці. Простір ЦЕХ заощаджує час у питання оренди, рахунків, прибирання й технічного стану робочого місця. Починаючи від інтернету й закінчуючи підбором правильного освітлення.

IMG_0180

Команда засновників ЦЕХу пройшла навчання з комунікацій у Лондоні. Тому партнерами простору є лондонські компанії Central Working й Live Lighter, і компанія Pro Point в Дубаї.
Члени клубу мають доступ до робочих просторів у Лондоні й Дубаї, а також можливість обмінюватися досвідом з іноземними колегами.

IMG_0025

ЦЕХ працює 24 години сім діб на тиждень. Крім того, команда засновників планує відкриття мережі таким бізнес-клубів по Україні.

Адреса: Київ, ул. Н. Пимоненко 13, Корпус 6а, оф. 21, БЦ «Форум»

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button