Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 272 днів. За цей час ми опублікували 23448 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Протягом трьох днів 9, 10 та 11 червня в Києві відбудеться ряд заходів, присвячених Казимиру Малевичу.

Автопортрет

До сторіччя «Чорного квадрату», найвідомішої картини митця, 2015 рік у світі було проголошено роком Казимира Малевича. Народжений у Києві, тут він тривалий час творив і викладав. Як художник Малевич сформувався саме в Україні. А його новаторські ідеї та думки змінили ходу світового мистецтва.

За словами організаторів, Дні Малевича в Києві вирішили провести, аби повернути видатного митця в ментальний простір Києва та відкрити його українцям. Протягом трьох днів столиця буде насичена подіями, дискусіями, публічними лекціями, арт-експозиціями, перформансами, кінопоказами, театральним виставами, концертними дійствами та іншими заходами, присвяченими творчій думці Казимира Малевича.

Події відбуватимуться в різних локаціях, серед яких Мистецький арсенал, Fedoriv Hub, кінотеатр «Жовтень», IZONE та інші. Детальний розклад можна подивитися на сторінці фестивалю у facebook. Усі події безкоштовні, окрім кінопоказів та екскурсій, за які символічна плата складатиме 25 грн.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button