Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 285 днів. За цей час ми опублікували 23540 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах
9354518552_12f86875fa_b

Останнім часом у Києві з’являються десятки міських ініціатив, яким, щоправда, дуже часто бракує комунікаційних навичок. У спеціаліста з онлайн-комунікацій, Альони Дєньги, з’явилась ідея підсилити ці “паростки” громадянського суспільства власним досвідом, зробивши для активістів безкоштовний майстер-клас.

217660_202197049814597_27164_n
Альона Дєньга

Фахівець з інтернет-комунікацій

«Ідея зробити такий захід з’явилася після того, як я побачила у Фейсбуці кілька ініціатив з прибирання парку та збору вторсировини, які, по факту, не зібрали достатню кількість послідовників. Як фахівець в інтернет-комунікаціях, я помітила, що спочатку хлопці просто не приділили увагу якісному донесенню своєї ідеї: людям просто не було зрозуміло, що робити, куди йти. Я подумала, що можу поділитися своїм досвідом роботи з соціальними мережами

До моєї ініціативи вже підключилося кілька людей: запропонували приміщення та допомогу в організації. На заході буде кілька спікерів – це вже точно. Ми також наразі шукаємо історії успіху серед активістів, які розкажуть про те, як у них вийшло, адже такі історії це надихають на власні справи».

З SMM Альона працює з 2009 року, в її портфоліо різні проекти від е-commerce та організації заходів до урядових ініціатив. 3 роки вона допомагала в організації найбільшої інтернет-конференції в Українї під назвою iForum: відповідала комунікацію в інтернеті і координувала команду з 30 волонтерів.

План майстер-класу очікується наступний:
– виступи фахівців в області інтернет-маркетингу та SMM;
– історії успіху від активістів.

Тривалість – не більше 3 годин.

Реєстрація на захід – за посиланням.

Після закінчення реєстрації учасників сповістять про місце та час проведення заходу.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button