Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 279 днів. За цей час ми опублікували 23497 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах
суб-04-05апреля_цвет

Активісти стадіону «Старт» запрошують усіх охочих у суботу з 12.00 приєднатись до спільного розмальовування стіни-паркану на стадіоні.
Захід триватиме два дні, в суботу та неділю, 4 та 5 квітня.

Подія відбудеться у межах суботника, який сусідська громада вже вкотре влаштовує на противагу бездієвості комунальних служб і байдужості власника території стадіону. Ініціативу підтримала компанія Caparol, радо надавши фарбу.

Спільне оформлення стіни стане яскравим внеском городян у благоустрій спільного простору. Тож активісти радо запрошують усіх долучатись: беріть друзів та знайомих, пензлі, фарби, чай та бутерброди. Не забудьте подбати про теплий одяг і рушайте на Лук’янівку!

На стадіон також має завітати голова райдержадміністрації, щоб поспілкуватись з активістами та місцевими мешканцями.


Місце: Стадіон «Старт»


Адреса: вул. Шолуденка 24-28/4


Дата: 4 та 5 квітня


Час: З 12:00

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button