Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 276 днів. За цей час ми опублікували 23482 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Троє хлопців спустилися човном по Либеді від вулиці Толстого до Московської площі та зробили фото своєї подорожі.

12

Кияни Максим Мраморнов, Дмитро Нечволод та Артем Заварзін давно планували сплавитися по другій за розміром річці Києва на байдарці, але на заваді їм ставала то нестача часу, то — води у малій річці. І от нещодавно, посеред зими, хлопцям таки вдалося втілити свою мрію.

map3

Маршрут був спланований таким чином: початкова точка — біля бізнец-центру 101 Tower, адже ділянка вище за течією знаходиться на території Станції теплопостачання і заводу «Ленінська кузня». Фінішували веслувальники в районі залізничної станції Київ-Московський. Далі йти було складно, пишуть дослідники, — річка заходить у тунель, захаращений сміттям.

Не дуже чисто і на відкритій ділянці Либеді. За спостереженнями веслувальників, біля Ocean Plaza вся рослинність навколо Либеді вкрита сміттям, біля Протасового яру на берег Либеді скидають брудний сніг, а дно вкрите покришками та іншими відходами.

[metaslider id=13183]

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button