Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 268 днів. За цей час ми опублікували 23431 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

До кінця року на маршрути вийдуть два електробуси, ще 18 – на початку 2017-го.

 

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA

Тролейбус моделі 42003, фото: «Белкоммунмаш»

Два тестових зразки для Мінська виготовить білоруське підприємство «Белкоммунмаш». Для зарядки автобуса не потребується підключення до лінії електропередачі. На зупинці громадського транспорту встановлюється зарядний стовп, від якого автобус отримує достатній об’єм електрики. Виробники обіцяють швидку (не більше 7 хв) зарядку на кінцевих станціях.

За планом, до початку грудня цього року центральними вулицями Мінська почнуть курсувати два електробуси моделі Е433, а в першому кварталі 2017 р. для міста будуть закуплені ще 18 одиниць електробусів.

Нагадаємо, перший український електробус виробництва заводу «Електрон» виходив у тестовому режимі на вулиці Львова у січні 2016 р.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button