Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 246 днів. За цей час ми опублікували 23261 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

28 квітня 2016 року у приміщенні НСК «Олімпійський» відбудеться Міжнародна конференція «Розвиток транспорту. Виклики. Інновації. Можливості».

Конференція 740х493

Організатори конференції – НДПІ містобудування, Інститут «Київдіпротран» та ГО «Платформа розвитку міст», партнери – Міністерство інфраструктури України, Київська міська державна адміністрація, Київська обласна державна адміністрація, КП «Київпастранс», КП «Київметрополітен», компанія «A+S».

Організатори ставлять за мету визначити головні виклики та запропонувати нове бачення розвитку транспортної системи на національному та місцевому рівнях. Особливу увагу обіцяють приділити новим підходам до використання інноваційних транспортних рішень.

«Чисельні національні проектні інститути та організації ведуть роботу в напрямку впровадження інноваційних та сталих транспортних стратегій. Однак важливо зазначити, що останнім часом чимало міжнародних організацій долучається до роботи в цьому напрямку, як на консультативному рівні так і на стадії реалізації окремих проектів», – зазначається у прес-релізі. З метою обміну досвідом відбудеться презентація та воркшоп від гостя столиці Директора відділу даних та статистики міського уряду Сеула на тему: «Використання великих даних для інновацій в транспортному обслуговуванні. Кращі практики в Сеулу».

Також представлять напрацювання міст України від стратегічних підходів до конкретних кейсів, які готові до реалізації.


Місце: НСК «Олімпійський», президентська ложа

Адреса: Вул. Велика Васильківська, 55

Дата: 28 квітня 2016 року

Час: 9:00

Вартість: Участь безкоштовна за умови попередньої реєстрації


Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button