Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 275 днів. За цей час ми опублікували 23480 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Паркінг біля центрального входу ВДНГ обладнали паркоматами для оплати банківськими картками.

Паркомати 1

Фото: Макс Яковер

Інноваційний проект реалізувала команда Національного комплексу «Експоцентр України» (ВДНГ) спільно з Ощадбанком та MasterCard. Розрахуватись банківськими картками можна у двох паркоматах, оснащених технологією безконтактної оплати MasterCard. Для здійснення оплати потрібно прикласти спеціальну картку із зафіксованим часом паркування до термінала на панелі паркомата. Потім необхідно вставити магнітну або чіповану платіжну картку до слоту або ж піднести безконтактну картку до зчитувального елемента.

?

Фото: oschadbank.ua

Розраховуючись у паркоматах безготівково, не доведеться сплачувати жодних комісій. Протягом трьох місяців, з 30 травня до 31 серпня 2016 року, усі власники карток MasterCard отримають знижку 25%. Списання коштів буде підтверджуватись звуковим і світловим сигналами. Екваєром платежів виступив Ощадбанк.

Як написав на своїй сторінці у facebook Максим Яковер, директор з розвитку ВДНГ, ключова задача для команди – уникнути приймання грошей без чека, щоб усе було прозоро. «Скоро порівняємо, як автоматизація впливає на зростання виторгу», – додав Яковер.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button