Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 269 днів. За цей час ми опублікували 23431 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Депутати відкликали 100 тис. грн, виділені на дослідження можливості будівництва паркінгу під Михайлівською площею.

Пліc

Фото: КМДА

В інтерв’ю виданню ЛІГА.net перший заступник голови КМДА Геннадій Пліс повідомив, що питання будівництва паркінгу зняте з порядку денного. За його словами, депутати відкликали виділені на дослідження кошти, зважаючи на реакцію громадськості.

«Мені незрозуміло, чому питання про можливе будівництво паркінгу під Михайлівською площею викликало такий резонанс, – розповідає Пліс. – Жодних дій вжито не було. В місті існує проблема з парковками, розглядаються всі можливі варіанти. Звичайно, під ці дослідження виділяються кошти. До нас надходило багато повідомлень про те, що там усе заставлено автомобілями. Але зважаючи на реакцію громадськості, депутати відкликали 100 000 грн, виділені на дослідження будівництва паркінгу».

Нагадаємо, раніше ми писали, як у Київраді збирали підписи за будівництво паркінгу під Михайлівською площею вартістю 2,3 мільярда гривень без громадських обговорень. Після чого активісти влаштували мітинг проти цього рішення.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button