Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 274 днів. За цей час ми опублікували 23472 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

П’ять проектів – переможців конкурсу-хакатону стартапів на базі відкритих даних столиці, почнуть працювати вже восени 2016 року.

Хакатон 1

Конкурс проектів, що відбувся 9-10 липня у Kyiv Smart City Hub, був організований спільною командою 1991 Open Data Incubator та Kyiv Smart City. Фокус програми – розвиток приватно-державного партнерства, відкритих даних та цифрової smart-інфраструктури міста. П’ять найкращих стартапів, які пройшли відбір і запропонували кращі рішення для розвитку Києва, почнуть працювати вже восени 2016-го.

На конкурс 1991 Smart City Incubator пройшло 13 команд. З них до захисту проектів перед журі дійшло дев’ять. Близько 70 IT-активістів змагалися за можливість проходити інкубаційну програму для міських проектів на території Kyiv Smart City Hub. П’ять кращих стартапів отримали можливість пройти її безкоштовно та стати частиною «розумної» цифрової інфраструктури міста.

Хакатон 2

Інкубацію проектів-переможців забезпечує Western NIS Enterprise Fund, а менторську підтримку – 42 професіонали з різних бізнес-сфер.

Інкубаційна підтримка відібраних у Kyiv Smart City Hub проектів відбуватиметься протягом 12 тижнів, з 18 липня до 2 жовтня 2016. Результатом стануть інтегровані у КМДА інфраструктуру проекти. Відкрита презентація для громадян відбудеться у жовтні.

Гурський

Денис Гурський,
засновник 1991 Open Data Incubator

«Спілкуючись з більш ніж 1000 IT-волонтерів з інших українських міст, ми знаємо, що зараз побудова системи, яка дозволить розвивати інфраструктуру розумних міст по всій Україні є основою для продовження технологічної революції на регіональному рівні. Київський інкубатор 1991 Smart City Incubator – це початок впровадження комфортного життя на міському рівні. Найближчим часом ми плануємо відкривати за цією методологією інкубатори в інших містах України і світу».

Раніше ми писали про подовження дедлайну подачі проектів та нові умови для переможців 1991 Open Data Incubator.

Також читайте: У Kyiv Smart City Hub діятиме інкубатор міських проектів.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button