Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 338 днів. За цей час ми опублікували 23888 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Нову сучасну автодорогу почнуть будувати у 2017 році, заявив міністр інфраструктури Володимир Омелян в ефірі «5 каналу».

Омелян 1

Фото: slovoidilo.ua

За словами міністра інфраструктури, бюджет, виділений цього року на ремонт доріг, склав 19 мільярдів гривень. Цього вистачило на капітальний ремонт 1000-2000 км доріг та виконання «ямкового» ремонту 60% доріг по всій країні. «Якщо нам вдасться отримати подвоєну суму, ту, що обіцяє прем’єр-міністр, ми зможемо почати системне будівництво в Україні», – зазначив він.

Володимир Омелян розповів, що цього року Мінінфраструктури повинно провести тендерні процедури і наступного року приступити до будівництва великої європейської магістралі, яка з’єднає Львів і Херсон. «Це абсолютно відповідає новій ситуації, в якій опинилася Україна з транзитом, коли в нас припинився транзит з Росії фактично і йде зараз із наших південних портів у західну Європу, в Європейський Союз. Саме для цього і будується ця дорога», – додав Омелян.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button