Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 267 днів. За цей час ми опублікували 23408 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Оновлений текст стратегії пропонується обговорити після редагування профільнимим групами та консалтинговою компанією PwC. Про це заявив мер Києва Віталій Кличко.

6

Фото: Raskalov-Vit

Як сказано в повідомленні, київська влада розробила нову редакцію та запрошує киян, а також науковців, експертів, представників професійних та громадських об’єднань до участі в цьому процесі.

За словами Кличка, нова редакція Стратегії повинна стати дорожньою картою для подальшого розвитку Києва. Документ включає в себе бачення майбутнього української столиці, пріоритетні напрямки розвитку, цільові показники, ключові ініціативи та план їх впровадження.

Зокрема, серед ключових пунктів Стратегії розвитку модернізація транспортної та інженерної інфраструктури, впровадження сучасних технологій міського управління та збереження і благоустрій прибережних зон Дніпра. Зокрема, повністю перероблено розділ про розвиток транспорту: прописана стратегія сталої мобільності Києва, важливість створення пішохідних зон і велоінфраструктури, тощо.

Також акцентується увага на плануванні містобудівної діяльності та створенні нових центрів ділової активності.

Проект стратегії опублікований у розділі Е-місто – рубрика «Громадське обговорення проектів нормативно-правових актів» і на сторінці Департаменту економіки та інвестицій – рубрика «Стратегічний розвиток».

Вносити свої пропозиції можна через електронну форму.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button