Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 285 днів. За цей час ми опублікували 23545 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Депутати Київської міської ради прийняли до розгляду бюджет та програму соціально-економічного розвитку столиці на 2017 рік,  повідомляє прес-служба Київради.

img_5368

Фото: mediasapiens

На придбання рухомого складу у наступного році планують виділити 488,5 млн грн. Зокрема, планується придбати 59 автобусів (300,0 млн грн), 16 тролейбусів та 2 трамвайних вагони (188,5 млн грн).

Загалом, на транспортну галузь у наступному році виділять 2,358 млрд грн, а на житлово-комунальне господарство — 1,167 млрд грн.

На будівництво та реконструкцію автошляхів та транспортних вузлів міста передбачено 980,0 млн грн, на будівництво та реконструкцію трамвайних та тролейбусних ліній — 264,0 млн грн та на будівництво світлофорних та дорожніх об’єктів наступного року — 108,9 млн грн.

Також зазначено, що на будiвництво Подільського мостового переходу через Дніпро виділено 607,2 млн грн.

Раніше повідомлялося, що в рамках проекту «Міський громадський транспорт в Україні», Київ отримає 90 мільйонів євро на реформування громадського транспорту.

Доходи бюджету міста Києва на 2017 рік визначено у розмірі 36,778 млрд грн, а прогнозовані видатки складатимуть 36,780 млрд грн.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button