Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 282 днів. За цей час ми опублікували 23527 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Активісти запустили платформу «Приховані інтереси», яка об’єднує інформацію про фірми київських депутатів та чиновників. Про це повідомила керівник антикорупційного штабу Галина Янченко.

Фото: Приховані інтереси

База даних охоплює інформацію про 165 людей: усіх депутатів Київради, мера, його заступників та голів райадміністрацій. У середньому на кожного з них припадає по 2,6 комерційних фірм. Найпопулярнішими напрямками комерційної діяльності є будівництво та оренда (68 компаній), торгівля (63) та виробництво (27).

Загалом зареєстровано 598 юридичних осіб, серед яких також є громадські організації та благодійні фонди.

Пошук на сайті здійснюється за іменем особи, назвою чи кодом ЄДРПОУ компанії. Функція «автоматичний аналізатор» знаходить збіги між базою даних та змістом завантаженого документу будь-якого об’єму.

Також повідомляється, що в планах організації додати профілі регіональних депутатів інших великих міст та розширити базу даних профілями депутатів Верховної Ради.

Нагадаємо, після обвалення частини Шулявського шляхопроводу, Кличко хоче звільнити заступника голови КМДА з питань транспортної інфраструктури Іллю Сагайдака.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button