Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 281 днів. За цей час ми опублікували 23527 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

15 березня у Києві стартувала кампанія громадського ресторану Urban Space 500, співвласниками якого стануть 500 інвесторів, які вкладуть у проект по 1 000 доларів. Заклад планують відкрити вже у вересні 2017 року.

Urban Space 100. Івано-Франківськ

Після того, як буде зібрана команда учасників проекту, розпочнеться пошук і облаштування приміщення. Ресторан хочуть відкрити у центрі Києва, Поділ є у пріоритеті. 80% прибутку, отриманого від діяльності ресторану спрямовуватиметься на громадські проекти, що сприятимуть розвитку Києва, 20% – отримуватиме управлінська компанія Druzi Cafе & Bar.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Громадський ресторан Urban Space 100 в Івано-Франківську

За соціальну складову у проекті відповідатиме ГО «Інша Освіта» у співпраці з платформою «Тепле Місто», за управління рестораном – Druzi Cafе & Bar. Як зазначила представниця закладу Світлана Мусій, шеф-кухар Druzi Cafе буде розробляти меню для ресторану Urban Space 500. Заклад відкриють за соціальною франшизою івано-франківського Urban Space 100. За умовами франшизи франківський заклад отримає одноразовий платіж – 5% від суми, яку зберуть на Urban Space 500, й 3% – складатимуть роялті.

Крім ресторану Urban Space 500 діятиме як майданчик для проведення різних заходів, тут працюватиме Urban Space Radio, на якому розповідатиметься про урбаністичні та суспільні проекти.

Вже запущено сайт простору, на якому можна побачити перших вкладників з лінками на їхні профілі у Facebook. На даний момент це – 20 людей.

Urban Space 500 – має стати прикладом роботи соціально відповідального бізнесу, який об’єднує громаду, створює міцну партнерську мережу, яка здатна змінювати місто на краще.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button