Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 265 днів. За цей час ми опублікували 23399 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

«Хмарочос» зафіксував, які роботи зараз ведуться навколо станції метро «Лівобережна» у рамках підготовки до Євробачення.

Шляхопровід

Під мостом, на якому розташована станція метро «Лівобережна» пофарбували опори. Безпосередньо навколо станці метро тривають роботи з укладання плитки на тротуарах. В деяких місцях пішоходам залишили зосвім вузеньку стежку для проходу, а через великий обсяг транзиту утворюється натовп – ремонт виходу зі станції метро не синхронізували з укладанням плитки.

Активістка Олена Медведенко пише, що 18 квітня під час проведення робіт на ділянці поряд з ТРЦ «Комод», виконавці порвали екскаватором дріт з напругою на 10 000 вольт. За її словами, роботи проводить ШЕУ (шляхово-експлуатаційне управління) міста Бровари.

На перехресті вулиць Нестайка та Шептицького, а також вздовж вулиці Микільсько-Слобідської, теж тривають роботи з укладання тротуарної плитки і оновлення дорожнього покриття.

Набережна

На набережній, яка будується коштами приватного мецената, встановили лавки і поклали плитку. ШЕУ наразі робить дорожнє покриття, а КП УЗН встановлює систему поливу газонів і дерев. При цьому дозволу (картки порушення благоустрою) на ці роботи немає, пише у відповіді на запит активістки Олени Медведенко Департамент міського благоустрою КМДА. «Меценат» облаштування набережної теж офіційно не розголошується, хоча робиться все це на фоні величезних банерів будівельної компанії «УКРБУД», які закривають будівництво скандального ЖК «Сонячна Рів’єра».

На території набережної вже встановлено освітлення і місця для відпочинку біля води, а також ігровий майданчик для дітей. Берег укріплено камінням.

На річці завершують будівництво причалу для корабликів, які їздитимуть звідси на Поштову площу і Оболонь. Проте потрапити на берег з причалу поки що вкрай незручно.

Русанівка

На бульварі для прогулянок на Русанівці робитимуть освітлення, а зараз встановлюють стовпчики для паркану з боку проїжджої частини.

З іншої сторони дороги на тротуарі укладають плитку, як і скрізь навколо «Лівобережної». Вартість робіт (капітального ремонту Русанівської набережної) – більше 49 мільйонів гривень. Тендер виграло ПрАТ Броварське ШБУ №50.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button