Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 273 днів. За цей час ми опублікували 23464 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

На пляжі Sandali буде ресторан з терасою, будинки-бунгало і басейн.

Вхід на територію обіцяють безкоштовний, але за усі додакові послуги доведеться платити. Вечірка відкриття закладу відбудеться 12 травня.

На білбордах Києва почала з’влятись реклама нового пляжного комплексу Sandali Trukhaniv Resort. Якщо вірити веб-сайту цього об’єкту, він знаходитиметься за адресою Паркова дорога, 3, тобто поряд з закладом «Южный берег Киева».

На території комплексу хочуть зробити ресторан з терасою, бар, пляжну зону з матрасами та шезлонгами, волейбольний майданчик, дитячу зону, душові, роздягальні, басейн та будиночки-бунгало з мангалами. Усе – в стилі «французького ретро», як повідомляється на сайті. На рендерах також видно мощені доріжки і газони. Невідомо, чи бунгало є капітальними, чи тимчасовими спорудами.

Вхід на територію обіцяють безкоштовний. Вартість оренди шезлонгу, згідно з інформацією на сайті – 100 гривень, рушника – 50 гривень, парасольки – 50 гривень, матрасу на 4-ох осіб – 400 гривень.

Окремо на сайті розповідається про парковку на 30 місць біля закладу, що буде охоронятись. Але проблема в тому, що офіційно вул. Труханівська, якою можна заїхати вглиб острова, є велопішохідною зоною, на якій дозволений лише рух тих автівок, власники яких працюють на Трухановому. Всім іншим, теоретично, в’їзд на приватному авто має бути заборонено. Але створення додаткової парковки на 30 місць (а у ЮБК вона теж була) лише стимулюватиме автомобільний рух вулицею Труханівською, що вже призводить до травмування пішоходів та велосипедистів, адже водії не дотримуються швидкісного режиму – не більше 20 км/год.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button