Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 282 днів. За цей час ми опублікували 23527 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

МАУ здійснить розпродаж понад 30 000 авіаквитків з Києва у Вільнюс й Брюссель на 11 червня, у день введення безвізового режиму з Європейським Союзом.

Фото: transport-journal.com

Міжнародні Авіалінії України з першого червня продаватимуть квитки за ціною 1390 грн в обидва боки – з Києва до Брюсселя чи Вільнюса на один день – 11 червня. У вартість включено трансфер з і в аеропорти й екскурсія в містах.

В один бік квиток коштуватиме 763 грн. Бронювати їх можна буде на сайті МАУ.

Європарламент підтримав запровадження безвізового режиму з Україною 6 квітня 2017 року. 11 травня скасування віз для короткострокових поїздок підтримала Рада міністрів ЄС. 17 травня регуляцію про безвізовий режим підписали президенти ЄС і Європарламенту, а  22 травня рішення було опубліковано в офіційному віснику ЄС і стане чинним 11 червня 2017 року.

Українці зможуть перебувати в Європі 90 днів на півроку. Основною вимогою для безвізового перетину кордону з країнами ЄС є наявність біометричного закордонного паспорта. На початок травня біометричні закордонні паспорти вже отримали 3,3 мільйона осіб.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button