Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 287 днів. За цей час ми опублікували 23560 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

У столичній підземці припинили встановлення безкоштовної мережі WI-FI, про йдеться це в повідомленні 44.ua.

Фото: TVC

Причиною такого рішення стала неспроможність інвестора завершити роботу. На даний момент безпровідний інтернет доступний на 12 станціях метро («Олімпійська», «Пл. Льва Толстого», «Пл. Незалежності», «Хрещатик», «Театральна», «Університет», «Золоті ворота», «Кловська», «Палац спорту», «Арсенальна», «Лук’янівська», «Дніпро»), також обладнаний в 7 тунелях і більше ніж 130 вагонах. Тепер міська адміністрація шукатиме нового інвестора для завершення встановлення обладнання.

Нагадаємо, що КМДА  не так давно знайшла інвестора для облаштування точок Wi-Fi у метро. Після чтого перший WI-FI розпочав свою роботу на семи станціях київського метрополітену.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button