Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 292 днів. За цей час ми опублікували 23593 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

У Київраді підтримали ідею облаштувати два парки та чотири сквери, повідомляє прес-служба відомства.

Фото: mesta.kiev

Депутати Київміськради підтримали створення парку відпочинку на вулиці Богатирській біля озера Редькине в Оболонському районі. Його площа становитиме 30,45 га.

Ініціатором рішення виступив депутат Київради Владислав Михайленко: «Мова йде про знамените озеро Міністерка, так його називають місцеві жителі. У першу чергу, слід провести роботи з розчищення озера. Сьогодні там немає відповідної інфраструктури, відсутні умови для комфортного проведення вільного часу. Нам потрібно облаштувати біля озера цивілізоване місце для відпочинку», – зазначив він.

Також обіцяють навести лад у парку культури та відпочинку навколо озер Йорданське та Кирилівське площею в 41,64 га. Цей парк також знаходиться в Оболонському районі. Крім того, нещодавно після реконструкції відкрився парк «Наталка», а біля станції метро «Лісова» відновили парк «Кіото».

Раніше депутати проголосували за створення у столиці чотирьох скверів: на проспекті Героїв Сталінграда, 54-56 в Оболонському районі; на вулиці Малоземельній у Дарницькому районі; на вулиці Прилужній, 2 у Святошинському районі; на бульварі Перова між будинками 40, 40а, 40-Б та на вул. Микитенка, 3-А у Дніпровському районі.

Київські чиновники сподіваються, що створення парків та скверів позитивно вплине на соціально-культурний розвиток міста.

Нагадаємо, що Київрада також звернулась до ВРУ, щоб забов’язати забудовників погоджувати архітектурні проекти з містобудівною радою.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button