Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 298 днів. За цей час ми опублікували 23640 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

У київській міськраді відбудеться презентація Концепції Громадської Стратегії Києва, повідомляється на сторінці події у Facebook.

Презентація доповіді Київської Стратегічної Спільноти запланована на шосте липня. Взяти участь у заході запрошені представники громадських рухів та ініціатив, які орієнтовані на розвиток Києва, представники політичних партій, бізнесу, засобів масової інформації, представники іноземних посольств, міжнародних організацій та фондів. Киянам для участі необхідно зареєструватися, залишивши свої контактні дані.

Програма заходу розрахована на три години. Спочатку відбудеться ознайомлення з Концепцією Громадської Стратегії Києва, після чого учасникам дадуть змогу задати питання. Концепцію підготували у відкритому форматі представники київської громадськості, а презентацію проведуть у Колонній залі Київміськради.

«Хмарочос» також писав про велосипедні спільноти столиці та де їх можна знайти. 


Місце: Київ

Адреса: вул. Хрещатик, 36

Дата: 6 липня

Час: 18:00 – 21:00

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button