Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 272 днів. За цей час ми опублікували 23447 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

За перші три місяці 2017 кількість туристів в столиці збільшилась на десятки тисяч в порівнянні з минулим роком, повідомили в Управлінні Туризму КМДА.

Фото: Киев Власть

За даними департаменту, в першому кварталі цього року Київ відвідало на 71 689 мандрівників більше, ніж за такий самий період 2016 року. Загалом у І кварталі місто відвідало 283 389 туристів. Переважну більшість з них склали білоруси, пасажиропотік яких виріс на 22,77 тис. осіб, другу сходинку у списку зайняли мандрівники з Ізраїлю (їх побільшало на 5,92 тис. осіб), громадяни Туреччини (на 5,35 тис. осіб більше), на четвертому місці – американці (на 3,52 тис. осіб більше).

Потрібно зазначити, що жителі країн Азії також цікавляться нашою столицею. В Києві побільшало туристів з Китаю та Японії. Туристичний потік за перший квартал 2017 року з цих країн зріс з 877 до 1 103 осіб. В Управлінні Туризму КДМА очікують 1,5 млн. іноземних гостей цьогоріч. Раніше сайт Lonely Planet назвав 10 причин, чому туристам треба відвідати Київ.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button