Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 300 днів. За цей час ми опублікували 23649 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

На Двірцевій площі перед Львівським вокзалом розділять смуги для громадського та приватного транспорту, повідомляє zaxid.net.

Фото: Візуалізація проекту реконструкції площі Двірцевої

За словами головного архітектора Львова, Юліана Чаплінського, на площі перед залізничним вокзалом виникають затори, які утворюються через приватний транспорт, що не дає змоги проїхати громадському. У зв’язку з цим, транспортні смуги буде розділено на дві зони: громадську, що розташується з правої сторони та зону для таксі й приватних автівок, які займуть ліву від вокзалу сторону.

Також для користувачів залізниці зроблять місце, де вони зможуть залишати автомобіль на 30 хвилин безкоштовно – так звану зону kiss & ride. На під’їзді до вокзалу трансформують трамвайне кільце, збільшивши кількість зупинок на ньому до шести, та звільнивши місце для велосипедистів й пішоходів.

Фото: Візуалізація проекту реконструкції площі Двірцевої

Біля самого вокзалу облаштують інформаційний пункт про громадський транспорт. Проект реконструкції перебуває на стадії розробки і гроші на оновлення Двірцевій площі виділять не раніше 2018 року.

Нагадаємо, у Львові вже зробили експериментальну реконструкцію вулиці за європейським зразком.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button