Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 269 днів. За цей час ми опублікували 23431 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Генеральний директор КО «Київзеленбуд» очолить Департамент транспортної інфраструктури.

Сергій Сімонов прийде на заміну Сергію Майзелю, який звільнився кілька місяців тому з цієї посади. До цього Сімонов очолював комунальне об’єднання «Київзеленбуд» і пішов з цієї посади у квітні 2016-го.

Згідно з офіційною біографією, з лютого 2008 року працював в КМДА, очолюваній тоді Леонідом Черновецьким. Всього за два роки Сімонов встиг змінити три управління в адміністрації – інвестицій, містобудування та архітектури, а також екології.

У 2010 році він зайняв посаду заступника начальника Держуправління охорони навколишнього середовища Мінекології, а кілька місяців по тому очолив ДП «Укрлісконсалтинг» – структуру, яка санкціонувала продаж деревини. Залишався Сімонов на цій посаді до лютого 2014 року.

Нагадаємо, за два роки співробітники «Київзеленбуда» обрізали більше 100 тисяч дерев. Екологи звинувачують чиновників у тому, що вони умисно збільшують бюджет підприємства на несанкціоноване кронування рослин та закупівлі нових саджанців.

Тим часом «Київзеленбуд» спускає на воду плавучі клумби.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button